Jadłospis

    •  

      09.06.2025. - 13.06.2025.

       

      09.06.2025.   PONIEDZIAŁEK:

      Zupa koperkowa na  wywarze drobiowo-wieprzowym z warzywami, przyprawami, zabielana (marchew, seler9, por, pietruszka zielona i korzeń, sól, pieprz prawdziwy, ziele angielskie, liść laurowy, makaron1, koperek, śmietana7).

      Pieczywo mieszane pszenno-razowe1.

      10.06.2025.   WTOREK:

      Pulpet wieprzowy w sosie pieczeniowym1,7.

      Ziemniaki z koperkiem. Buraczki. 

      Lemoniada.

      11.06.2025.   ŚRODA:

      Fasolka po bretońsku

      (fasola, kiełbasa śląska3,6,9, karkówka, cebula, koncentrat pomidorowy).

      Bułka1.

      Woda.

      12.06.2025.   CZWARTEK:

      Kotlet panierowany1,3,7 z piersi kurczaka.

      Ziemniaki z koperkiem.

      Mizeria (ogórek zielony, śmietana7).

      Kompot owocowy (owoce, woda, cukier).

      13.06.2025.   PIĄTEK:

      Makaron1 z twarogiem7 i sosem śmietanowym7.

      Sok 100%.

       

      SMACZNEGO !

       

       Jadłospis może ulec zmianie

      Przyprawy mogą zawierać: zboża zawierając gluten, jaja, mleko, soję,

      gorczycę, seler, orzeszki ziemne, sezam.    

       

      Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji.

      WYKAZ ALERGENÓW

       

  • Galeria zdjęć

    • brak danych