•  

      07.04.2025. - 11.04.2025.

       

      07.04.2025.   PONIEDZIAŁEK:

      Zupa krupnik1  na  wywarze drobiowo-wieprzowym z warzywami, przyprawami, zabielana śmietaną7 (marchew, seler9, por, pietruszka zielona i korzeń, sól, pieprz prawdziwy, ziele angielskie, liść laurowy, kasza jęczmienna1, ziemniaki, śmietana7) .

      Pieczywo mieszane pszenno-razowe1.

       

      08.04.2025.   WTOREK:

      Pulpet wieprzowy w sosie 1,3,7.

      Makaron świderki1,3,7.

      Surówka z kapusty czerwonej z  majonezem7.

      Lemoniada.

      09.04.2025.   ŚRODA:

      Kotlet z fileta kurczaka1,3,7.

      Ziemniaki tłuczone z koperkiem.

      Surówka z białej kapusty, papryki czerwonej i ogórka .

      Woda.

      10.04.2025.   CZWARTEK:

      Gulasz wieprzowy.1,3,7

      Ziemniaki tłuczone z koperkiem.

      Ogórek konserwowy.

      Kompot owocowy (owoce, woda, cukier).

       

      11.04.2025.   PIĄTEK:

      Kotlet ziemniaczany1,3,7 w sosie śmietanowym7 z warzywami.

      Sok 100%.

       

      SMACZNEGO !

       

       Jadłospis może ulec zmianie

      Przyprawy mogą zawierać: zboża zawierając gluten, jaja, mleko, soję,

      gorczycę, seler, orzeszki ziemne, sezam.    

       

      Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji.

      WYKAZ ALERGENÓW

       

  • Galeria zdjęć

      brak danych