07.04.2025. - 11.04.2025.
07.04.2025. PONIEDZIAŁEK:
Zupa krupnik1 na wywarze drobiowo-wieprzowym z warzywami, przyprawami, zabielana śmietaną7 (marchew, seler9, por, pietruszka zielona i korzeń, sól, pieprz prawdziwy, ziele angielskie, liść laurowy, kasza jęczmienna1, ziemniaki, śmietana7) .
Pieczywo mieszane pszenno-razowe1.
08.04.2025. WTOREK:
Pulpet wieprzowy w sosie 1,3,7.
Makaron świderki1,3,7.
Surówka z kapusty czerwonej z majonezem7.
Lemoniada.
09.04.2025. ŚRODA:
Kotlet z fileta kurczaka1,3,7.
Ziemniaki tłuczone z koperkiem.
Surówka z białej kapusty, papryki czerwonej i ogórka .
Woda.
10.04.2025. CZWARTEK:
Gulasz wieprzowy.1,3,7
Ziemniaki tłuczone z koperkiem.
Ogórek konserwowy.
Kompot owocowy (owoce, woda, cukier).
11.04.2025. PIĄTEK:
Kotlet ziemniaczany1,3,7 w sosie śmietanowym7 z warzywami.
Sok 100%.
SMACZNEGO !
Jadłospis może ulec zmianie
Przyprawy mogą zawierać: zboża zawierając gluten, jaja, mleko, soję,
gorczycę, seler, orzeszki ziemne, sezam.
Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji.